ni anar inte. . .

2011-03-24 @ 14:55:31
Satt inne på facebook som vanligt och kollade på en massa. Sen såg jag en länk om Gb glass! Ni anar inte hur mycket jag längtar tills sommaren när det är sådär äckligt varmt och man går ner på stan eller åker till stranden och köper glass och solar galet!! Och den här länken gjorde det inte bättre så bara för det så måste jag sukta er lite också!  http://www.facebook.com/gbglace ! Och så beslutade jag mig för att köpa en stor och supergod glass imorgon om det är schysst väder, annars blir det glass ändå ;) Hihi!

Lite av vad jag har gjort denna vecka:

Måndag - Sovit hos min älskling, ingen skola= sjuk !

Tisdag -  Sovit his min älskling, åkt till skolan , dagen gick segt !

Onsdag - Sovit hos min älskling (like always) , Haft förberedelser inför prov, gjort klart en massa saker , bestämt med Emma Anjou att vi ska vara på fredag under dagen!

Torsdag- Är hemma och är ledig! Pluggar för fullt för att få ett bra betyg, men det har nog aldrig riktigt vart ett så stort problem för mig (a) !

Fredag - Åka pulka med Emma, Sen fika och gå på stan! :) Ska evetuellt leta efter en prsent till min söta svärmor Åsa, sen ska jag ta mig till göra för att hjälpa henne med att förbereda inför festen som är på lördag!

Lördag - Duscha, Sminska sig, Fixa naglarna, Sätta i löshår och locka håret, klä på sig nya klänningen och sen dra till festen och förbereda lite mer i detalj! Kommer nog ta fina kort som jag kan lägga upp här på bloggen sen! :)

Söndag - Helgens tråkiga slut! Fast då ska jag nog spela lite och bara ta det lugnt och umgås med min baby! <3 Vilken jag gör i princip hela tiden men jag tröttnar aldrig som sagt. Älskar man verkligen någon så som jag verkligen gör, då tröttnar man nog aldrig. Fast visst, man kan tröttna om man är jävligt mycket, men jag och martin gör faktiskt olika saker nästan hela tiden, vi är inte så mycket med varandra om man tänker efter så det är ganska svårt att tröttna på varandra. Haha, nu pratar jag som om han inte hade ågon talan XD Men jag hoppas faktiskt och tror att han känner ungefär samma sak.

Bild på Emma Anjou som jag ska vara med på fredag, riktigt fin tjej! <3


Ciao!

2011-03-24 @ 14:19:36
Ciao a tutti i lettori!
Ci dispiace che non hai scritto in un po ', ma hanno ogni generedi occupato! <3

= Hej alla läsare!
Förlåt att man inte skrivit på ett tag, men har vart ganska upptagen. <3

Idag är man iaf hemma/ledig för att man är klar med dom flesta grundämnena iaf av dom som jag skulle ha haft idag :) Så nu idag så fick man sovmorgon och ar det bara lugnt! Men snart ska jag börja plugga för jag har prov på onsdag nästa vecka i Arbetsmiljö så vore kanske bra att sikta på ett ganska högt betyg i det för vi kommer inte ha det något mer sen.
Har ganska så ordentligt ont i fötterna! Har gått med assnygga klackskor i några dagar nu, ett par svarta med nitar på, dom är delicious! Men det var det nog värt eftersom dom matchade till min skinnjacka.

Snart ska man färga håret också det kommer bli nice! Ska färga från svart till ljusbrunt och man hoppas på ganska bra resultat iaf! Hoppas denna frisören är bra som jag ska klippa och färga hos, annars brukar min storasyster klippa o färga åt mig , men hon kan inte det längre för hon har så himla ont i kroppen på grund av hennes sjukdom, tycker så synd om henne. <3 Här är hennes blogg i allafall om ni är intresserade av att läsa lite. http://madeleineslife.blogg.se .

Före                               Efter

En bra dag !

2011-03-19 @ 16:02:07
Sitter hemma hos moster, hon passar på att ta en skön dusch medans jag och Noel ( hennes son, min kusin 1 år) har superkul!
Han kan krypa, men gillar inte att göra det när någon kollar på.
Men nu har smarta jag kommit på att om jag också kryper så tycker ju han att det är roligare ;) Så vi kryper för fullt och jagar varndra runt i lägenheten. Han var så mysig, han har lärt sig hur man ger pussar men det händer inte så ofta ! Men iaf så pussade han mig flera ggr och efter varje puss så skulle han torka min mun för han dregglade så XD Småbarn är för roliga dom! Sen bet han mig i näsan XD Just nu sitter jag vid datorn och Noel sitter i barnstolen och äter sina "barn chips" , dom ser ut som jätte ostbågar och är gjorda av typ majs :s sen blandade jag lite apelsin juice i hans mugg/flaska :) Mums mums tyckte Noel iaf! Nu vet jag inte vad vi ska göra, vi ska för modligen göra oss i ordning och sen ta barnvagnen och gå ner till flygis och handla :p Men vet inte riktigt, beror på om Leo är snabb nog ;) Bussen hem går 17.00 , Ska hem till Svanberga (Där min pojkvän bor) Och där jag typ också bor för det mesta. HIHI <3
Nä nu ska jag fortsätta leka med Noel innan han får ett utbrott.
Ha en bra dag!

God morgon !

2011-03-19 @ 10:26:45
Nu sitter man vid älsklings dator och är ganska så ordelntligt nyvaken :p
Funderar på att dra in till nt och hälsa på moster och lilla kusinen :)
Skulle vara skönt att gå en vända på stan med barnvagnen, tycker det är jättekul!
Ska kolla efter lite nya kläder också.
Har lite problem med att få upp bilderna på mina naglar, men ska försöka få upp dom så fort som bara möjligt :)

Ohlala! I love you baby

2011-03-18 @ 23:24:23
Nu har man fått nya naglar på ;) Skitsnygga men är ganska ovan , men dom sitter där dom sitter så det är bara att vänja sig med dom så fort som bara möjligt :)!

Lägger upp bilder lite senare , dom är verkligen asnice:a !! : D

La la la la!

2011-03-18 @ 15:50:14
Nu har man avslutat dagen eller vad man ska säga :)
Dagen började med att jag försov mig :P kom till skolan klockan 11 och insåg att det var ganska onödigt att byta om eftersom vi skulle ha lunch om 20 minuter. Sen vid lunchen så åt vi världens äckligaste mat, hmm förlåt "mindre god" mat :P Det var ris med kyckling i någon curry sås som var lika tjock som typ smör :s snusk, men kycklingen gick i ! Sen så jobbade jag i 1,5 timme med att avsluta mitt jobb i målarhallen sen fick jag sluta. Nu sitter man hemma hos sin pojkvän ch undrar vart han är någonstans :p Han svarar inte på sms heller, jaja han kommer när han kommer :) Han är säkert och gymar, jag får väl roa ig med att städa hans rum.. eller aa vårt rum ;D Tvätta skulle nog också behövas, han har fan värsta berget här inne ! :o
Typiskt wow-nördar, att inte städa bara spela. eller så är han väl så van vid att hans lilla städerska gör det åt honom.. hmmm det ligger något i det ;)

Tack Emma!

2011-03-18 @ 15:41:31
Tack Emma för denna supersnygga blogg design! :D
Skitfin!
Besök hennes blogg , she's the best! (Y)
holdonlittlegirl.blogg.se ! <3

Återställd! :)

2011-03-17 @ 20:19:37
Nu är bloggen rosa med svart text :)
Tack Emms ;) Nu fattas bara bilden sen är min blogg mer perfekt än någonsin : D
NÖJD! <3

Emma din dumma prick :(

2011-03-17 @ 20:17:08
Bad min närmaste kompis Emma att göra om min blogg, ny design :) Och så fick hon mitt lösenord och användar adress! Och så fixar hon så jag fick "Twilight Tema" O.O
Ursäta mig men jag hatar verkligen Twilight! Ni får tycka att jag är störd i huvudet som inte gillar Twilight, I dont care :P Men testa att gå i nian och ha en flock med tjejer som konstant tjatade om "Twilight böckerna" som dom läst ut eller "Twilight premiären" som dom ska gå på eller den nya filmen som dom köpt eller detta konstanta tjat om hur het Edward är i filmen eller Jacobs kropp! Suck, jag tröttnade till slut och om jag fick chansen så skulle jag kunna elda upp allt som handlar om Twilight! Men jag kan erkänna att jag har sett filmerna, kan inte säga att dom var dåliga, men dom där filmerna är såna som man bara ser EN gång! Inte FEM gånger om dagen!

BEEEEBIIIIS MAAAAGEEEE !

2011-03-17 @ 14:48:48
Blev helt såld när jag såg denna bild när jag kollade på kläder ^^

INGET är finare än en graviditets mage! :o :D
Det är så fint så jag dör, men det ska man nog vänta med,
ska skaffa ett liv först ;P


She's the best when you're down!

2011-03-17 @ 14:42:03
http://www.youtube.com/watch?v=IdRo2NJJcUU

R.I.P Sweet Angel <3

2011-03-17 @ 14:34:12
I måndags kväll så förlorade jag en person som alltid stått mig nära i livet. Känns så tomt utan dig nu, men det är väl så det är.. man inser inte vad man hade försen det är borta tyvärr... <3
Begravning om ca två veckor.. kul, jag hatar begravningar, men det kommer vara en fin cermoni i allafall. Och folk undrar varför jag ser så ledsen ut och varför jag verkar vara så frånvarande.. Det är inte så jävla konstigt. Så ni som undrade och läser det här nu, nu har ni fått erat svar. 

Lite kläder !

2011-03-16 @ 21:49:02
Nu kommer lite kläder som jag ska införskaffa från Bubbleroom :) Enjoy !
Skitfin skjorta!   1499:-
Så sjukt snyggt !Nice att ha på sommaren!

Nu blogg igen!

2011-03-16 @ 21:35:27
Hej nu har man skaffat en ny blogg igen!
Jag vet, jag är hopplös! Har haft några stycken nu!
Men nu ska jag faktiskt lägga min energi på den här bloggen.
Fick mitt slutbetyg i Svenska i går, MVG again! Feel so good! ;)
Och snart ska man kanske ut på praktik, för er som inte vet det,
så går jag i ett Yrkes Gymnasium och ska bli målare.
Hihi, I'm loving it !
PUSS


Yeah

2011-03-16 @ 21:07:58
<a title="feliciawik -" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=143937&f=true"><img alt="feliciawik -" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=143937&p=1&l=" width="120" height="51" /></a>

Välkommen till min nya blogg!

2011-03-16 @ 21:00:55