Inte riktigt som jag tänkt mig....

2011-06-11 @ 21:56:44
I slutet av April någon gång där så fick jag veta att jag var gravid. Fast jag hade gjort grav-test tidigare som hade vart negativa så tvingade min mamma mig att göra ännu ett till. Det var positivt. Bokade tid på gyn mottagningen så fort som möjligt' den sjätte April fick jag tid, det var då jag fick se mitt barn för första gången, det såg verkligen ut som en bebis, visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag hade gått 8 veckor och 3 dagar. Då var det bara att göra ett beslut, fick en veckas tanketid.. Jag visste innerst inne att jag aldrig i hela livet skulle klara av en abort, över min döda kropp typ! Men jag vågade inte riktigt ta ett beslut då eftersom Martin inte riktigt var med på banan.. Nu i allafall så har nog alla redan fattat att det inte blev någon abort, magen börjar synas och nu är det bara 4 månader och ca 2 veckor kvar till förlossningen. Jag är otroligt nervös!
Det känns helt sjukt.. för det här var inte riktigt vad jag hade tänkt mig, jag hade planerat mitt liv som att gå ut skolan, ta den underbara studenten och börja jobba som målare på allvar och som småning om starta eget kanske. Så mycket planer men det är inte allid som det går som man har tänkt sig , jag är ett bevis på det!
Men kommer ändå ta den underbara studenten. fast en liten tuffare version! Kommer fortfarande jobba som målare, livet är inte förstört direkt! Och jag är faktiskt överlycklig för nu har den lilla börjat sparka! <3

I allafall, här kommer jag skriva så ofta jag kan, känner ni mig men träffar mig inte så ofta men är nyfikna på hur det går så kommer ni kunna se det här :) kommer lägga ut bilder på magen och skriva om olika möten m.m. Som till exempel nu på Onsdag så har jag första ultraljudet då jag kanske kommer få veta könet på barnet, jag är så otroligt nyfiken!!
                                INNAN JAG BLEV GRAVID :)
Pussochkram!